Kappers Make-up Winkel RCMA & Pruiken - Haarwerken


aantal bezoekers

Pruiken & Haarwerken voor Mannen & Vrouwen - Ook op medische indicatie.

Openingstijden ma t/m za - 10.00uur t/m 18.30uur -  tel.nr 06-51272753 - Eigen vervoersdienst - Wij bezoeken u ook thuis of in het Ziekenhuis. Uw basis vergoeding via uw zorgverzekering voor 2020 is 443,00euro.

 

 

 BEZOEKADRES - DAVID HUMEWEG 9 - 1349 DA  ALMERE. (HOUT)

 

 

      

 

WELKOM BIJ:


WILMA LANGENBERG - TV - VISIAGISTE - HAIRSTYLISTE - HAARWERKEN - PRUIKEN

 

 

De afspraak kan zowel plaats vinden in de haarwerkstudio, maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek is bovendien altijd binnen drie dagen mogelijk en altijd volledig vrijblijvend.

 

Als u ten gevolge van een chemotherapie een haarwerk of pruik nodig heeft, adviseer ik u om ruim vóór het begin van de kuur een afspraak te maken. Wij kunnen dan samen alvast de keuze maken welk haarwerk het beste bij u past.

 

Het allerbelangrijkste hierbij is dat u zich prettig voelt. Mijn werkwijze bestaat uit een eerst telefonisch contact, een intakegesprek, een vervolgafspraak en eventuele nazorg. 

 

Tijdens het intakegesprek staan de kennismaking, de intake en de eerste persoonlijke wensen centraal. Hierbij kijk ik naar uw gezichtsvorm, uw eigen haarkleur en het model. Aan de hand van uw wensen wordt er kosteloos een zichtzending besteld met een aantal haarwerken die bij uw wensen passen.

 

Wij nemen alle tijd die nodig is om uit deze collectie uw haarwerk te selecteren.

Zit er een haarwerk bij waar u zich goed bij voelt, dan wordt het haarwerk, indien nodig, aangepast en geknipt tot het gewenste model.

 

Tijdens het intakegesprek vul ik samen met u het intakeformulier in met belangrijke cliënt- en verzekeringsgegevens. 

 

TWEEDE AFSPRAAK - Tijdens het tweede gesprek komt u het haarwerk of de pruik passen en ophalen. Ik meet de pruik bij u aan en knip en stijl het volledig naar uw wens.

 

U gaat pas de deur uit als u volledig tevreden bent over uw haarwerk.

 

ONDERHOUD & ADVIES Tijdens het tweede gesprek adviseer ik u uitgebreid over het onderhoud van uw haarwerk. Dit is belangrijk om het haarwerk zijn mooie, gezonde en natuurlijke uitstraling te laten behouden.

 

Ik sta daarnaast voor u klaar voor eventuele reparaties, het bijknopen van haar en het wassen en opnieuw modelleren van uw haarwerk of pruik.

 

Nazorg Ik hecht grote waarde aan een tevreden klant. Niet alleen als u met uw haarwerk de salon uitloopt, maar ook in de maanden daarna.

 

Na een week wordt u altijd teruggebeld of alles naar wens is met het haarwerk. Na zes weken volgt er een controle afspraak.

 

CONFECTIE HAARWERK Bij confectie haarwerk heeft u een ruime keuze uit de nieuwste modellen van bekende en professionele merken in elke prijsklasse.

 

Deze merken zijn met zorg door mij uitgekozen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U bepaalt zelf of u voor echt of synthetisch haar gaat. Ook verschillende haarlengtes, diktes en kleuren behoren tot de mogelijkheden.

 

Synthetisch haar is tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Het belangrijkste voordeel is dat het synthetische haarwerk na het wassen zijn vorm behoudt. Echt haar vraagt meer onderhoud dan synthetisch haar. Beiden zijn verkrijgbaar in alle modellen en kleuren.

 

Het confectie haarwerk is bovendien, indien op voorraad, direct leverbaar en anders binnen twee werkdagen. Reserveren van een haarwerk is mogelijk tot maximaal zes weken.

 

EEN KLACHT OVER EEN BEHANDELING? HAARWERKSPECIALIST is lid van ANKO Sectie Haarwerken.

 

ANKO Sectie haarwerken is de branchevereniging van haarwerkers in Nederland.

 

Haarwerkbedrijven die lid zijn, worden geacht een hoog kwaliteitsniveau na te streven. Dit houdt onder meer in dat leden zich vanzelfsprekend houden aan de door de ANKO gehanteerde klachtenregeling.

 

Voor u als klant is het zeer belangrijk dat er serieus met uw klacht wordt omgegaan. De ANKO stelt als eis dat elke klacht in alle redelijkheid zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie van de ANKO.

 

De geschillencommissie is erkend door de overheid, waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissing zijn gewaarborgd. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op de website van De Geschillen Commissie: www.degeschillencommissie.nl

 

Naast een goed advies houd ik ook rekening met uw persoonlijke financiële situatie en de voorwaarden van uw verzekeringspolis. Voor een vrijblijvend advies of een intakegesprek kunt u altijd contact opnemen.

 

Bij haaruitval kunt u uw huisarts of specialist verzoeken om een medische indicatie uit te schrijven voor een haarwerk of pruik. Hiermee komt u in aanmerking voor een vergoeding van de aanschafkosten door uw zorgverzekeraar. Het is van belang dat u bij de eerste afspraak in het bezit bent van een verwijzing van uw arts of ziekenhuis.

 

Dit in verband met declaratie van onkosten. Ik neem daarnaast het gehele administratieve gedeelte rondom de aanschaf van uw haarwerk of pruik over. Dit scheelt u veel tijd en heeft als voordeel dat u meestal geen kosten hoeft voor te schieten.

 

Daarnaast kijk ik ook of u wellicht in aanmerking komt voor een extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

 

De basisvergoeding voor een haarwerk of pruik ligt op € 431,00. Mocht het totale bedrag hoger uitvallen dan de wettelijke vergoeding, dan hoeft u alleen het resterende bedrag te betalen.

 

Uiteraard houd ik bij de keuze van uw haarwerk of pruik rekening met uw financiële situatie.

Haarwerkspecialist MPH is erkend door vrijwel alle zorgverzekeraars en medische instellingen.


Haarwerkspecialist MPH is daarnaast lid van ANKO sectie Haarwerken.

 

U bent hiermee gegarandeerd van vakmanschap, service en hoge kwaliteit.

 

Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend gesprek in mijn haarwerkstudio om u te adviseren over haarwerken, pruiken en vergoedingen.

 

U kunt hier een afspraak maken. Waarom wordt er vaak gebruik gemaakt van synthetisch haarwerk bij chemotherapie? Synthetisch haar heeft heel veel voordelen. Het is makkelijk te onderhouden, het minst warm, licht in gewicht en zit altijd goed in model. Eigenschappen die belangrijk zijn als u chemotherapie ondergaat.

 

U wilt namelijk dat uw haarwerk of pruik er mooi en natuurlijk uitziet en ook het onderhoud moet minimaal zijn. Daarnaast blijft synthetisch haar heel lang mooi en prima in conditie. Naast synthetisch haar heeft u natuurlijk ook de keuze uit pruiken of haarwerk van echt haar.

 

Tijdens het intakegesprek bespreek ik graag met u de mogelijkheden. Zit een pruik altijd goed? Ja, in principe wel. Ik ben een professional met jarenlange ervaring en weet dus wanneer een pruik of haarwerk mooi en goed zit. Een goede pasvorm is erg belangrijk, zodat het haarwerk ‘grip’ heeft op het hoofd.

 

Daarnaast zit in het haarwerk een belijning die ervoor zorgt dat uw pruik of haarwerk mooi valt. Ik laat u tijdens het eerste gesprek een ruime keuze aan verschillende haarwerken zien, zowel maatwerk als confectie haarwerk, en bepaal samen met u welk model het beste bij u past.

 

Het is erg belangrijk dat de pruik goed past, zodat u kunt blijven doen wat u altijd al heeft gedaan. Mag ik mijn synthetische haarwerk föhnen of met warmte stijlen? Nee, synthetisch haar heeft een andere behandeling nodig dan echt haar.

 

Dit betekent dat u uw synthetische haarwerk niet mag föhnen, krullen of stijlen, aangezien synthetisch haar door warmte kan verschroeien of smelten. Ook producten die niet voor synthetisch haar geschikt zijn, mag u niet gebruiken, aangezien deze de vezel kunnen beïnvloeden en het haarwerk pluizig of plakkerig kunnen maken.

 

U mag alleen producten speciaal voor synthetisch haar gebruiken. Ik adviseer u hier uitgebreid over en laat u de producten zien die u nodig heeft om uw haarwerk goed te kunnen onderhouden. 

 

 Wat als straks mijn eigen haar weer begint te groeien? Als uw eigen haar na behandeling van chemotherapie weer begint te groeien, is dat natuurlijk een erg fijn moment. Het draagcomfort kan hierdoor wel veranderen, omdat de groei uw pruik of haarstuk omhoog duwt. De vraag die ook gaat opspelen als u haar weer begint te groeien is: "wanneer zet ik mijn haarwerk af?"

 

Dit is voor iedereen persoonlijk en het is maar net waar u zich prettig bij voelt. De ervaring van mij leert wel dat de meeste cliënten na 8 à 12 weken na hun laatste chemobehandeling hun haarwerk afzetten. Uw ‘nieuwe’ haar voelt wel anders. De structuur is vaak wat steviger, vaak krult het haar en ook kan de kleur wat grauwer zijn.

 

Dit verdwijnt natuurlijk na een aantal maanden. Garantie Op de geleverde pruiken en haarwerken zit een garantietermijn van 6 maanden. Deze garantie is van toepassing op fabrieks- en materiaalfouten.

 

Haarwerken of pruiken die geknipt of gedragen zijn, kunnen niet terug worden genomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

     

 

 

       

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wij zijn verhuisd naar de David Humeweg 9 -1349 DA  Almere. (HOUT)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

     

 

 

 

            

 

Top
google315e1bfafbad5afe.html